Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
         

Transurfing

Talasi

Upravljajte svojom sudbinom!!

U moru informacija na temu uspeha, snage misli i pozitivnog stava teško je izdvojiti jedinstvenu tehniku pomoću koje može sve to da se ostvari i zato vam nudimo Transurfing!

Transurfing je moćna tehnika životne transformacije čijom primenom ćete biti oduševljeni jer će vas na efikasan način dovesti do promena uz koje ćete pronaći ljubav, postići bogatstvo, doći do zdravlja i sreće!

Transurfing je umetnost i nauka upravljanja sopstvenim životom koja omogućava da u „prostranstvu varijanti“ sveta u kome živimo, svesnom kontrolom svojih misli i odnosom prema svetu, biramo svoju stvarnost.

 

„Svako dobija ono što bira, jer se energija misli ne vrti zaključana u čovekovoj glavi, nego se širi prostorom i prodire u sve na ovom svetu. Kad procesom razmišljanja počnemo svesno upravljati, život prestaje biti borba, a svet nam dolazi u susret“, piše Vadim Zeland, autor serije knjiga o Transurfingu.

Transurfing je način razmišljanja i delovanja kojim možete iz temelja izmeniti svoj život i postići ono što želite. Svako je sposoban da upravlja svojom sudbinom, samo ako to odluči.

Naša misija je da pomognemo ljudima da primenom transurfinga postanu uspešni i srećni u svim oblastima svog života: ostvare harmonične odnose, dobiju finansijsku slobodu, otkriju svoje sposobnosti i ostvare svoj puni potencijal.

Verujemo da ćete, želeći sebi najbolje, "surfovati" sa nama kroz prostranstvo varijanti i održavati ravnotežu na talasu sreće!

Udruženje „Talasi“

Štampa

Pokrenite talase, prijavite se za događaj


Pokrenite talase, prijavite se za događaj
E-mail:*
Telefon za kontakt:*
Odaberite događaj*
Vaša poruka:
Copyright © 2016. Udruženje "Talasi" - "Waves" Association