Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
         

Transurfing

Talasi

Udruženje "Talasi", Događaji

Pokreni talase ljubavi i smeha

 Najava

Udruženje Talasi organizuje inspirativno – zabavni događaj pod nazivom „Pokreni talase ljubavi i smeha“!

Bavićemo se neiscprnom temom muško – ženskih odnosa kroz prizmu onoga što ih najčvršće povezuje – ljubav

i onim što svakoj vezi omogućava da traje – smeh.

Gde nema smeha, nema ni ljubavi!

Očekujte malo mudrolija, puno ljubavi, mnogo smeha i pozitivne energije.

Prijavite se i dođite da zajedno pokrenemo talase ljubavi i smeha!

Čekamo vas 23.11.2017. u 19h, u biblioteci „Milutin Bojić“, Ilije Garašanina br. 5.

 Pokrenite talase! Prijavite se za događaj :)

Nastavi sa čitanjem

Književna omladina Srbije, Udruženje "Talasi"

Ključ je u knjigama

naslovna1Kao zastupnik Udruženja „Talasi“ i kao neko ko voli knjige i ljude koji se bave knjigom u svakom smislu te reči, imala sam veliku čast da na poziv predsednika Književne omladine Srbije, g-đe Verice Sekirarski, budem specijalni član žirija književnog konkursa ,,Pegaz'' 2017. na 62. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Naša dosadašnja vrlo uspešna i inspirativna saradnja nije ni malo slučajna iako su „slučajnosti“ doprinele tome. Nagrada se dodeljuje za književne prvence a moto našeg Udruženja je „Da bi ostali na svom kursu, ponekad moramo praviti talase“!

Nastavi sa čitanjem

Književna omladina Srbije, Udruženje "Talasi", Networking day - Poslovni susreti, Telekom Srbija, Privredna Komora Srbije

Udruženje Talasi i Networking day


30Predstavnici Udruženja Talasi sa velikim zadovoljstvom posećuju Networking day – Poslovne susrete koje već duži niz godina veoma uspešno organizuje Irena Lalić.


O konceptu Networking day-a Irena Lalić nam daje detaljnije informacije:


“Networking Day ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.
Uz dobru, pozitivnu energiju i motivaciju, umrežavamo i povezujemo mikro, male i velike, preduzetnike – privrednike – menadžere, zaposlene i sve ostale, bilo da su kroz unapređene i sticanja novih znanja i veština zainteresovani za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa ili žele da prošire krug poslovnih poznanstava.”


Pod pojmom umrežavanja ili networkinga opisuju se događaji na kojima ljudi stupaju u kontakt, upoznaju se, teže da taj kontakt zadrže i veruju da će im se, pre ili kasnije, to na ovaj ili onaj način "isplatiti". To može da bude ponuda za novi posao ili informacija koja vredi, ali takođe i nova osoba koju inače ne biste upoznali, a možete jedno drugom poslovno, pa čak i privatno pomoći, jer se na ovakvim događajima pronađu i novi saradnici i novi prijatelji.

 

Nastavi sa čitanjem

Priznanje, Nevladina udruženja, Grad Beograd, Stari dvor

Dodeljena priznanja "Zvezde Beograda 2016.

Kolaz 1

 

 

U predivnom zdanju Starog dvora u Beogradu, Kancelarija za mlade Grada Beograda organizovala je  juče, 15.03.2017., dodelu priznanja udruženjima, institucijama i pojedincima „Zvezde Beograda 2016.“, za najbolje projekte čije su aktivnosti podržane na konkursima organizacionih jedinica Gradske uprave Grada Beograda.
Izabranim udruženjima, institucijama i pojedincima  uručeno je  simbolično priznanje, čime se potvrđuje odlučnost Grada Beograda da davanjem podrške osnaži  udruženja, institucije i pojedince na projektima od značaja za Grad Beograd.

Nastavi sa čitanjem

Književna omladina Srbije, Udruženje "Talasi"

Potpisan novi Protokol o saradnji "Književne omladine Srbije" i Udruženja "Talasi"

potpis

 

04. Marta 2017. predsednik Književne omladine Srbije, Verica Sekirarski i zastupnik Udruženja ,,Talasi'' Biljana Janković, potpisali su Protokol o saradnji u cilju zajedničkog približavanja kulture mladima, kroz kulturnu, prvenstveno književnu animaciju, kao i u cilju motivisanja mladih za umetničko stvaralaštvo.

 

 

 

 

Potpisnici Protokola posebno su se sporazumeli o organizovanju predavanja, radionica i manifestacija kulturno - umetničog i edukativnog karaktera, inspirativnim kulturnim i umetničkim sadržajima koji mogu podstaknuti mlade ljude na aktivno sudelovanje u kulturnom životu zajednice.

ProtokolBiljana potpis 1

Saradnja podrazumeva i uključivanje pisaca i pesnika Književne omladine Srbije u rad programa saradnje, na osnovu saglasnosti obeju strana da ,,kultura nikada nije imala veću potrebu za dijalogom nego što je ima danas''. 

Nastavi sa čitanjem

Pokrenite talase, prijavite se za događaj


Pokrenite talase, prijavite se za događaj
E-mail:*
Telefon za kontakt:*
Odaberite događaj*
Vaša poruka:
Copyright © 2016. Udruženje "Talasi" - "Waves" Association